Forside
Dankort eDankort Visa MasterCard Maestro JCB American Express

Gummistøvler fra Dunlop, Tretorn og Viking

Vi har et godt udvalg at gummistøvler i rigtig høj kvalitet. Vi har udvalgt gummistøvle mærker som vi synes er dee  bedste på markedet. Det er gummistøvler fra Duplop, Viking og Tretorn. Blandt vores udvalg finder du både PVC gummistøvler, termostøvler og vinterstøvler.
 
Vis produktside for: Dunlop gummistøvler m. Termo+
Dunlop gummistøvler m. Termo+Pris inkl. moms:
DKK 1.195,00
Dunlop Termo+ gummistøvle er en Purofort støvle m/sikkerhed, bred profilmønstret bund.

Dunlop-gummistøvler til fiskeriet fra online webshop

Hos Tor-Mo Trawl ApS er vi Dunlop-gummistøvler-forhandler. Der er primært tale om gummistøvler til fiskeri og fiskeindustrien, men Dunlop-støvler er også velegnede i andre erhverv. Vi leverer i hele Danmark fra vores online webshop.

 

Lette Dunlop-gummistøvler af 100 % polyuretan

Vi forhandler Dunlop-gummistøvler, og det er både termo-gummistøvler og Dunlop-sikkerhedsgummistøvler med tåkappe af stål.

 

De er fremstillede af 100 % polyuretan, som er 35 % lettere end gummi og PVC. De er samtidig kuldeisolerende ned til -40 grader. Den høje, kraftige profilbund forhindrer, at der opstår en kuldebro. Dertil kommer, at gummistøvlerne har en svedabsorberende ergonomisk indersål.

 

Bestil fiskestøvler i webshoppen allerede i dag

Du kan bestille Dunlop-gummistøvler i vores webshop, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe på telefon 98 94 58 25, eller du kan skrive til os på info@tormotrawl.dk for at høre nærmere.

  • Stål tåkappe
  • 100% Polyuretan materiale
  • 35% lettere end gummi og pvc
  • Kuldeisolerende ned til - 40 gr.
  • Høj kraftig profilbund - forhindrer kuldebro
  • Groft profil mønstret bund
  • Svedabsorberende ergonomisk indersål
  • EN345 S4 C1
Vis produktside for: Tretorn Koster Gummistøvler
Tretorn Koster GummistøvlerPris inkl. moms:
DKK 739,00
Tretorn Koster Fiskerstøvlen er en god rummelig gummistøvle velegnet til fiskeriet

Tretorn-gummistøvler til alt fra fiskeri til cykelcross

Hos Tor-Mo Trawl ApS er vi Tretorn-gummistøvler-forhandler. Der er tale om kraftige Tretorn-fiskerstøvler, som er velegnede til alt fra søfart til cykelcross.

 

Bred vrist gør Tretorn-gummistøvler nemme i brug

Tretorn Koster-gummistøvler er fremstillet i høj kvalitet, og de har en bred vrist, som gør dem nemme at hoppe i og at tage af. Derfor er de særdeles velegnede ombord på skibsfartøjer og på cykelcrossbaner.

 

Tretorn-gummistøvler er med andre ord perfekte cykelcross-støvler og fiskerstøvle, og du kan med fordel kombinere dem med Bråtens eskimo-sokker.

 

Bestil dine fiskeristøvler online allerede i dag

Vi har tilbud på Tretorn-gummistøvler fra tid til anden, men vi har altid gode priser. Du kan købe i webshoppen med det samme, men du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 98 94 58 25, eller du kan sende en e-mail til os på info@tormotrawl.dk.