Forside
Dankort eDankort Visa MasterCard Maestro JCB American Express

Gummitøj til fiskeri og fiskeindustrien

Hos Tor-Mo Trawl ApS forhandler vi gummitøj til fiskeri og fiskeindustri. Vi leverer til hele Danmark, men også til hele verden. Vi har specialiseret os i alt til fiskeri såsom fiskeriudstyr og fiskeudstyr, herunder gummitøj til fiskeri.

 

Fiskeriudstyr såsom gummitøj af kraftigt PVC

Vi forhandler både Grundens-gummitøj og Elka-gummitøj, og vores gummitøj er naturligvis lavet i kraftigt og fleksibelt PVC.

 

Elka har høj komfort, kvalitet og holdbarhed, og tøjet er både kulde- og oliebestandigt. Grundens er ligeledes fremstillet til at modstå olie og koldt vejr. Det er velegnet til hele fiskeindustrien herunder til søs.

 

Bestil fiskeudstyr i vores webshop allerede i dag

Det er hurtigt og nemt at bestille fiskeudstyr online, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår et problem, eller hvis du har spørgsmål til vores fiskeriudstyr. Du kan ringe til os på telefon 98 94 58 25, eller du kan skrive til os på info@tormotrawl.dk.


Vis produktside for: Grundens gummitøj
Grundens gummitøjPris inkl. moms:
DKK 599,00
Grundens Herkules16 Gummitøj
Produceret i special udviklet pvc, som er fremstillet så det kan modstå olie og er flexibelt selv i koldt vejr
Velegnet i fiskeindustri samt til søs.
Vis produktside for: Gummitøj Elka
Gummitøj ElkaPris inkl. moms:
DKK 468,75
Tilbudspris:
DKK 399,00
Elka Fishing extreme Gummitøj
Fishing Xtreme er resultatet af mange års samarbejde med fiskeindustrien.  Fishing Xtreme er frem for alt serien, der har gjort ELKA til et udbredt navn over hele verden indenfor professionel fiskeri. 
Med dette produkt følger en høj komfort, kvalitet og holdbarhed.

Den bløde og fleksible PVC kvalitet, som naturligvis er kulde- og oliebestandig lever således op til alle de krav der forventes til solidt fisketøj.

SPAR 15%
Køb 2 stk, spar 10%