Forside
Dankort eDankort Visa MasterCard Maestro JCB American Express

Beklædning til fiskeri

Her på siden har vi et udvalg af tøj der egner sig specielt godt til fiskeri. Du kan også se vores udvalg af gummitøj her.

 
Vis produktside for: Elka Termokedeldragt
Elka TermokedeldragtPris inkl. moms:
DKK 899,00
Elka Termokedeldragt Working extreme

Working Xtreme serien er professionelt arbejdsregntøj, der imødkommer ethvert behov for vandtæt beklædning. Den 100% vind-og vandtætte metervare, kombineret med maksimal åndbarhed, sikrer optimal komfort og bevægelighed i al slags vejr.

Working Xtreme har Cordura forstærkninger på knæene, og de mange funktionelle lommer samt det smarte design medvirker til en serie af arbejdstøj, der henvender sig til de fleste udendørs erhverv.

Udover standard produkterne omfatter serien også jakker og heldragter til vinter halvåret. Disse produkter er forede og med reflekser, der øger sikkerheden, når mørket falder på. Både jakke og heldragt er udstyret med funktionelle lommer og finesser, som vi kender fra standard serien.

Vis produktside for: Kansas undertøj 1-funktion
Kansas undertøj 1-funktionPris inkl. moms:
DKK 249,00
Kansas undertøj 1-funktion svedtranporterende sort undertøj i 100% polyester
Få varmen i den kolde tid med dette lange undertøj. Det har en tæt pasform og er fremstillet i en lækker, blød kvalitet, der samtidig er svedtransporterende. Kort sagt: en fornøjelse at arbejde i.
Køb 2 stk, spar 10%
Vis produktside for: Kansas undertøj 3-funk
Kansas undertøj 3-funkPris inkl. moms:
DKK 349,00
KANSAS 3-funktion termo undertøj i 58% polyester 42% bomuld
Få varmen i den kolde tid med disse lange underbukser med 3-funktion. Arbejdet bliver ren og skær fornøjelse med denne lækre, bløde kvalitet og perfekte pasform. Desuden sørger den unikke KANSAS 3-funktion for at absorbere og transportere sved samt virke isolerende.
 
Køb 2 stk, spar 10%
Vis produktside for: Nordpol Termosokker
Nordpol TermosokkerPris inkl. moms:
DKK 69,00
Nordpol Termosokker med 70%uld - 30% Polyamid
Kortskaftet varme sokker i dejligt materiale