Forside
Dankort eDankort Visa MasterCard Maestro JCB American Express

Fuglenet, volierenet og minknet sælges online

Hos Tor-Mo Trawl ApS sælger vi fuglenet, herunder volierenet og minknet, til kunder i hele Danmark. Vores net kan bruges til at holde dyr inde og dyr ude.

 

Vi er specialiserede i alle former for fuglenet

Vi er specialister i at montere net i dyreparker, og derfor har vi blandt andet leveret net til forskellige volierer og bure for mindre aber i Zoologisk Have.

 

Vi leverer også fuglenet til haven såsom fuglenet til træer for at beskytte mod fugle eller katte. Det kan endvidere være fuglenet til tag for at holde duer og lignende væk.

 

Vi har særlig stor succes med overdækning af minkfarme for at holde fugle og dermed smittefare væk. Det giver samtidig en stor besparelse i foder.

 

Køb dine net online og få leveret til døren

Du får leveret dine net såsom volierenet og minknet til døren, når du køber online. Du er samtidig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan sende en e-mail til os på info@tormotrawl.dk, eller du kan ringe til os på telefon 98 94 58 25.


Vis produktside for: Fuglenet/Volierenet/Minknet
Fuglenet/Volierenet/MinknetPris inkl. moms:
DKK 69,00
Vejrbestandig Polyesternet pris pr. m2
Tor-Mo Trawl ApS' ekspertise inden for net har vist sig anvendeligt til meget andet end fiskerierhvervet. Som en af de eneste netproducenter i landet er vi hos Tor-Mo Trawl ApS specialister i at montere net i dyreparker. Til Zoologisk Have har vi leveret net til forskellige volierer og bure for mindre aber.

 

Nettet er anvendeligt til mange formål.
Måske drejer det sig for dig om at, beskytte dine jordbær mod fugle, holde kattene væk fra sandkasse, en voliere i haven eller noget helt andet.
 
Vi har også haft stor succes med overdækning af minkfarme for at holde fugle og dermed smitte fare væk, samt stor besparelse i foder.
 
Mål på nettene påføres under bemærkninger ved betaling